За нас

Начало / За нас
a
Професионален фотограф - Тихомир Николов

Здравей, казвам се Тихомир Николов по образование съм художник. Професионално с фотография се занимавам от 2014 год. С видеозаснемане от 2019 год.

 Имам завършени курсове по студийно осветление – Джъмбо, фото журналистика – Булфото, продуктова и студийна фотография – уоркшопи, арт и портретна студийна фотография – Начо Каменов – Кубето. През март 2020 год. по време на ковид се записах в The largest online film school  срокът на обучение е две години а материята необятна.

Спечелено 2-ро място в международен Фото конкурс на Voubs 2017 за “Вдъхновяваща арт фотография“ участие взеха 28 колеги фотографи от България, Руска федерация, Обединено кралство, Тайланд, Германия, Малайзия, Португалия, Мароко, Албания, Испания, Румъния, Италия и Еквадор.

Нашето мото е “Това което другите не видяха ние го заснехме“ и “Качество цена без аналог“.

На събития – не почиваме, не се разхождаме безцелно, не гледаме телефоните и часовникът си, не досаждаме, а снимаме…… снимаме……. снимаме…. Няма човек, който да е присъствал някъде и да не го е забелязал и споделил с нас след това.

Хубавите моменти фотографът може да ги улови само когато е сред тях и ги очаква! Не на масата с гостите, не на прохладната тераса.

Професионален фотограф - Ина Николова

Казвам се Ина, професионално с фотография се занимавам от 4 години.

Първия мечтан любителски апарат получих….. вече не помня преди колко години, просто където и да се обърнех винаги виждах нещо, което ми се искаше да запечатам и така си създадох много спомени, които и до днес или ще ме разсмеят или разплачат.

Това е силата на една снимка – да възвръща спомените, да ражда емоция и да те докосва отново и отново.

Активно с фотография се занимавам от четири години, понякога животът може да те тласне в различна посока, но винаги намира начин да те върне обратно на мястото ти.

Съдбата ме срещна с него – Тихомир Николов и така страстта към създаването на спомени се превърна в работата, която обичам и усещам като нещо, с което успявам да докосна хората.