сватбен ден

ТОП 5 ресторанта в София за сватби до 130 човека

ТОП 5 ресторанта в София за сватби до 130 човека според нас.

Както знаете, сватбената фотография ни е запазена марка и можем много да говорим по темата. Днес, обаче, искаме да ви споделим кои са нашите ТОП 5 ресторанта, до 130 човека, в които можете да направите вашата сватба.

Ресторантите сме ги подбрали на база нашия опит през годините и сме взели под внимание да са с отлична храна и високо обслужване.

BEST WESTERN PREMIER Летище София https://www.hotelpremiersofia.com/bg

Mодерният, различен избор за всеки младоженец, съчетан с традиционно изисканата, романтична атмосфера, която всяка булка си представя за Нейния голям ДЕН! С места до 130 човека ресторантът се превръща в малко бижу за вашата сватбена приказка.

NEBO Restaurant & Bar https://restaurantweek.bg/bg/restaurant/NEBO_Restaurant_&_Bar/4150/

NEBO Restaurant & Bar предлага изискана елегантност в центъра на столицата.
Разположен на ул. Шипка 34, на метри от Докторски паметник, в непосредствена близост се намират няколко църкви, ритуална зала и прекрасни места с паркове, градини и емблематични софийски сгради. Общият капацитет на NEBO Restaurant & Bar е над 300 души. Първото ниво е решено в модерен стил, с високи тавани и централен подиум – сцена. Залата на второ ниво предлага елегантен интериор и тераса с подвижен покрив. Двете пространства може да се съединят, тъй като са разделени с подвижни врати. В зависимост от броя на гостите, може да ангажира само едно ниво от ресторанта.

Ресторант в Хотел Форум https://hotel-forum.bg/

Ресторантите на Хотел Форум са подходящи за бизнес срещи, романтични вечери, сватби, абитуриентски балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита и всякакъв вид светски прояви и събития. Богата национална и интернационална кухня. На разположение на гостите са 2 летни градини. Салонът е просторен и има възможност за различни варианти на подредба. Допълнително удобство е прилежащият към хотела платен паркинг.

Ресторант Лебед https://restaurantlebed.com/

Всяка година над 100 двойки си казват „Да“ в ресторант Лебед.
И всяка една от тях има своето уникално събитие, неприличащо на никое друго, защото това е част от магията на „Лебед“. На самия бряг на Панчаревското езеро и само на няколко километра от центъра на София, ресторант „Лебед“ Ви пренася в един напълно различен свят. Игра на светлини, нежното ромолене на водя от фонтаните и кадифеното звучене на тиха музика създават усещането, че сте попаднали в декор от филм, в който самите сте главните герои.

Хотел Акорд https://hotel-akord.com/

Отлична зала за сватби с капацитет от 130 гости (комфортно настанени), съчетаваща някои от най-търсените характеристики за сватбени локации – простор, достатъчно голям дансинг, ненатрапчив интериор с цветове, търпящи широко съчетаване, кръгли маси, столове „шивари“. Модерно осветление, което позволява залата да придобие коренно различен цветови облик с едно кликване. Ефекти, които допринасят за емоциите на дансинга. Градина с възможност за провеждане на изнесен ритуал и коктейл за гостите на сватбата. Възможност за удобно хотелско настаняване на гостите, които не са от София, както и лесна възможност за паркиране.

Ако все още нямате фотограф за вашата сватба – вижте актуалните ни цени и Галерия

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories