Сватбена фотография София

Как премина сватбата на Екатерина и Силвестър

Как премина сватбата на Екатерина и Силвестър могат веднага да отговорят без да се замислят и гостите присъствали на сватбеният ден и ние като екип. Всичко беше много вълнуващо като преживяване.

Преди известно време, мой колега ме потърси с молба да го заместя за една сватбена фотография в София.

В нашето фотографско студио си партнираме с доста фотографи, така че това не е нещо ново за нас – да заместим колега, когато графикът ни го позволява.

Поради тази причина, на 16/07/2022 г. имахме удоволствието да заснемем сватбата на Екатерина и Силвестър.

Накратко как премина празника:

Ритуална зала Костинброд

Сключването на граждански брак беше в ритуална зала Костинброд, която е ремонтирана по модерен и красив начин. Ритуалната залата е реновирана през 2019 г., за да могат младоженците от Костинброд да се наслаждават на зала със съвременен облик и визия.

Църковен брак

В допълнение, младоженците, Екатерина и Силвестър, бяха избрали да имат и църковно бракосъчетание, за да се врекат един на друг и пред Бог.

Църквата за тяхната венчавка също беше в гр. Костинброд – „Св. св. Кирил и Методий“. Тя е стара и красива църква и от 1907 г. е пристан за православните християни в региона.

Избор на ресторант за сватбата

Сватбата беше около 100 човека и за ресторант бяха избрали YUBIM – ресторант София. Преди снимките не го бяхме виждали ресторанта и не знаехме какво да очакваме.

По спецификации го дават, че е подходящ за около 100 човека, но реалността се оказа малко по-различна. Определено този ресторант не е за толкова много гости, така че ако ще правите голяма сватба – потърсете друго заведение за сватба. Този ресторант е подходящ за до около 40 човека.

Полезни съвети за сватба

Един съвет – не подценявайте големината на ресторанта и не правете компромис да сте сгъчкани, както се казва. Това рефлектира не само върху доброто ви изживяване на празника, комфорта на гостите, но и затруднява работата на фотографа. Нали разбирате, че ако няма място от къде да се мине спокойно – за фотографа ви ще е много трудно да улови всички моменти.

Избирайте красиви ресторанти, така ще имате и много по-хубваи сватбени снимки.

Много често грешния избор на ресторант, украса, сватбено осветление или друго се дължи на това, че младоженците не са се консултирали с някой, който има опит в тези неща.

Разбира се, не забравяйте, че колкото и да сте планирали нещата, винаги може да има изненади. Важното е това да не помрачи вашия ден и да продължите да се забавлявате.

А нашите младоженци бяха точно такива – сладки и забавни, радващи се на своя сватбен ден. Изключително изпълнителни и организирани по отношение на всички ритуали, които имаха и организацията по заснемате им. Шаферките бяха готини и свежи. Музиката в ресторанта – приятна. Добри и човечни кумове, родители и гости.

В заключение искаме да им пожелаем да са все така усмихнати и влюбени един в друг. Да се наслаждават на живота и да градят семейството си с търпение, разбиране и уважение един към друг.

Сватбена фотография
Svatbeni snimki Ekaterina Silvestar 4562 1
Svatbeni snimki Ekaterina Silvestar 4385
Svatbeni snimki Ekaterina Silvestar 4543 1
Svatbeni snimki Ekaterina Silvestar 4455
Svatbeni snimki Ekaterina Silvestar 9904
Сватбен фотограф – София

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories