Отзиви ☆☆☆☆☆

Начало / Отзиви ☆☆☆☆☆
a

Като сватбен фотограф моята задача е да запечатам вълшебния момент на всяка една влюбена двойка. Сватбената фотография е сферата, в която ние от Nikolov Studio, сме едни от най-добрите и предлагаме не само фотосесия, а и видеозаснемане, повече информация за което може да намерите отново в сайта ни.

Сватбена фотография = незабравим момент

Денят на сватбата е един от най-важните дни за всички булки, а и голяма емоция за всеки младоженец. Често преди собствените си сватби, най-вече булката прекарва доста време в интернет пространството – сайтове, Facebook, Instagram и т.н. в търсене на перфектния фотограф за специалния ден, който предстои. Ние сме тук за вас, за да направим специалния ви ден още по-запомнящ се. Гарантираме, че ще заснемем всеки детайл и всеки момент, който с времето може да избледнее като спомен, но снимките остават и увековечават всичко, на което често дори младоженците са пропуснали да обърнат по-специално внимание.

Вълшебният момент на любовта, уловен от вашият сватбен фотограф

Все пак това не е обикновено събиране с приятели, а момент, който искаме да запазим толкова дълго, че да покажем на внуците си. За това на помощ са нашите брилянтни идеи за сватбена фотография и сватбени кадри.

Ние разполагаме с качествена техника, която познаваме достатъчно добре и сме готови да уловим всеки момент, като сме изключително бързи, но и внимателни. Сватбената фотография изисква динамично снимане и професионално ориентиране от към светлината. За това ние предлагаме предварително проучване на местоположенията, за да знаем с каква фото- и светлинна техника трябва да разполагаме. Даваме ви най-добрите насоки за вашата сватбена фотосесия и ви предразполагаме да сте максимално естествени, позитивни и спокойни.

Аз и моят екип не обичаме да се хвалим сами. Оставили сме работата ни и другите да говорят за нас. 

Нашите клиенти ни оценяват с 5 от 5

5/5
Нашите клиенти ни оценяват с 5 от 5
5/5
Отзиви за сватбен фотограф в София Nikolov Studio

„С огромни благодарности от Семейство Николов, за това че не само бяхте част от нашият ден, а успяхте да го запазите и съхраните по изключителен начин. Това не е професия…. това е изкуство! Продължавайте да носите тази жар в сърцата си!!! Петя и Ники“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Професионална фотосесия - отзиви

„Тихомир предложи уникално място за снимките. Беше изключителен професионалист през цялото време: създаване в движение, мислене, действие, идеи, инструкции, предразполагане – и всичко с лекота! Снимките се получиха НЕВЕРОЯТНИ! Препоръчвам го силно наистина! Всеки, който има желание за професионална фотосесия заслужава така да протече и да има мечтаните кадри, както и чувство на удовлетворение! Благодаря ти, Тихомир! Беше удоволствие с жестоки резултати!“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Фотограф София

„Процеса на снимане за мен беше едно голямо удоволствие. Фотография с професионализъм и качество!“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

сватбен фотограф

Заснели сме Ваше събитие? Дайте ни оценка и споделете мнението си за работата ни!

Последвайте ни в Youtube