Отзиви

Вашите отзиви за нас, като сватбен фотограф и сватбен видеооператор са от голямо значение. Нашата задача е да запечатаме вълшебния момент на всяка една влюбена двойка. Сватбената фотография е сферата, в която ние от Nikolov Studio, се стремим да пресъздадем всичко от Вашият сватбен ден. Повече подробна информация може да намерите в сайта ни.

Сватбена фотография – незабравим момент

Сватбеният ден е един от най-важните дни за всички булки, а и голяма емоция за всеки младоженец. Често преди собствената си сватба,  булката изкарва доста време в интернет пространството – сайтове, Facebook, Instagram и т.н. в търсене на перфектния фотограф за специалния ден, който предстои. Ние сме тук за Вас, за да направим сватбеният  ден още по-запомнящ се. Гарантираме, че ще заснемем всеки детайл и всеки момент, който с времето може да избледнее като спомен, но снимките остават и увековечават всичко, на което често дори младоженците са пропуснали да обърнат по-специално внимание.

Вълшебният момент на любовта, уловен от вашият сватбен фотограф

Все пак това не е обикновено събиране с приятели, а момент, който искаме да запазим толкова дълго, че да покажем на внуците си. За това на помощ са нашите брилянтни идеи за сватбена фотография. 

Ние разполагаме с качествена техника, готови сме да уловим всеки момент, като сме изключително бързи, но и внимателни. Сватбената фотография изисква динамично снимане и професионално ориентиране. Даваме ви най-добрите насоки и ви предразполагаме да сте максимално естествени, позитивни и спокойни.

В Nikolov Studio не харесваме самохвалството. За нас то не е добродетел. Оставили сме чрез работата си другите да говорят за нас. 

Мнение от нашите клиенти

Нашите клиенти ни оценяват с 5 от 15 отзива
5/5
Отзиви за сватбен фотограф в София Nikolov Studio

„С огромни благодарности от Семейство Николов, за това че не само бяхте част от нашият ден, а успяхте да го запазите и съхраните по изключителен начин. Това не е професия…. това е изкуство! Продължавайте да носите тази жар в сърцата си!!! Петя и Ники“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Портретна фотография на младоженци в студио.

Thank you so much! You made us beautiful photos and videos we will cherish a lifetime and we will definitely show how beautiful our wedding was to our next generations. Faith Canoy Denila.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбен фотограф.

Приказно и с много усет за настроението и емоцията от деня. Професионално, вълшебно, създадено с любов. Благодаря за съвършенството! Мила Манчева.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбена фотография.

„Абсолютен професионализъм! Огромно търпение и разбиране от ваша страна! Просто прекрасни! Препоръчваме с две ръце! Поздрави от сем. Димитрови! ❤️“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбена фотография.

Невероятни сте! Най-добрите! Просто прекрасни! Професионализъм от край до край! Препоръчваме с десет ръце! Сърдечни поздрави, сем. Борисови ❤️

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбен фотограф.

Толкова е прекрасно! Благодаря ще е малко! Много,много Благодаря! Уникални стее! Най-добрите! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Яна Петкова.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбена фотография.

Изключително сме доволни от услугата, която заплатихме и професионализмът с който беше изпълнена. Цялото семейство и всички гости останаха впечатлени от качеството и детайлите на снимките и видеото. Спазиха всяко едно наше желание и бихме ги наели и за бъдещи тържества! Бетина & Божидар.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбена фотография.

Много силно! Всичко беше перфектно от начало до край! Илия Богдански.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Отзиви фотограф Тихомир Николов

Горещо препоръчвам Тихомир Николов, уникален професионалист, уникална дарба, но да не пропускаме и партньорката му – и тя не остава в нищо по-назад. Благодарим Ви, че направихте празника ни толкова прекрасен и най-вече, че бяхте част от него! Гергана Милева.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбен фотограф.

Благодарим ви, че заснехте този толкова вълнуващ за нас ден по този прекрасен начин! ❤️❤️❤️ Ангелина Маргарова.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сватбен фотограф.

Върнахме се в деня на сватбата! Благодарим за отношението, търпението и труда! ❤️ Удоволствието беше наше! ☺️ Христина Петкова.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Професионална фотосесия - отзиви

„Тихомир предложи уникално място за снимките. Беше изключителен професионалист през цялото време: създаване в движение, мислене, действие, идеи, инструкции, предразполагане – и всичко с лекота! Снимките се получиха НЕВЕРОЯТНИ! Препоръчвам го силно наистина! Всеки, който има желание за професионална фотосесия заслужава така да протече и да има мечтаните кадри, както и чувство на удовлетворение! Благодаря ти, Тихомир! Беше удоволствие с жестоки резултати!“ Петя Серева.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Отзиви за фотограф Тихомир Николов

Голям професионализъм, огромно търпение и разбиране. Впечатлена съм. Препоръчвам го с две ръце! :))))) Теодора Борисова.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Сварбена фотография.

Много ви благодарим за заснемането на нашата сватба! Страхотни професионалисти сте! Препоръчвам ви с две ръце! Аница тодорова.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Младоженци позират на залез слънце.

Само най-добрият фотограф може да запечата най-прекрасните моменти! 😍 Благодарим! 😊 Рали & Стоян.

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Заснели сме Ваше събитие? Дайте ни оценка и споделете мнението си за работата ни!

Последвайте ни в Youtube