Начало / Отзиви ☆☆☆☆☆

Като сватбен фотограф и видеооператор нашата задача е да запечатаме вълшебния момент на всяка една влюбена двойка. Сватбената фотография е сферата, в която ние от Nikolov Studio, се стремим да пресъздадем всичко от Вашият ден. Предлагаме фотография и видеозаснемане, повече информация за което може да намерите отново в сайта ни.

Сватбена фотография – незабравим момент

Денят на сватбата е един от най-важните дни за всички булки, а и голяма емоция за всеки младоженец. Често преди собствените си сватби, най-вече булката прекарва доста време в интернет пространството – сайтове, Facebook, Instagram и т.н. в търсене на перфектния фотограф за специалния ден, който предстои. Ние сме тук за вас, за да направим специалния ви ден още по-запомнящ се. Гарантираме, че ще заснемем всеки детайл и всеки момент, който с времето може да избледнее като спомен, но снимките остават и увековечават всичко, на което често дори младоженците са пропуснали да обърнат по-специално внимание.

Вълшебният момент на любовта, уловен от вашият сватбен фотограф

Все пак това не е обикновено събиране с приятели, а момент, който искаме да запазим толкова дълго, че да покажем на внуците си. За това на помощ са нашите брилянтни идеи за сватбена фотография. 

Ние разполагаме с качествена техника, готови сме да уловим всеки момент, като сме изключително бързи, но и внимателни. Сватбената фотография изисква динамично снимане и професионално ориентиране. Даваме ви най-добрите насоки и ви предразполагаме да сте максимално естествени, позитивни и спокойни.

От Nikolov Studio не обичаме да се хвалим сами. Оставили сме работата ни и другите да говорят за нас. 

Нашите клиенти ни оценяват с 5 от 5

5/5
Нашите клиенти ни оценяват с 5 от 5
5/5
Сватбена фотография.

Изключително сме доволни от услугата, която заплатихме и професионализмът с който беше изпълнена. Цялото семейство и всички гости останаха впечатлени от качеството и детайлите на снимките и видеото. Спазиха всяко едно наше желание и бихме ги наели и за бъдещи тържества!

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Отзиви за сватбен фотограф в София Nikolov Studio

„С огромни благодарности от Семейство Николов, за това че не само бяхте част от нашият ден, а успяхте да го запазите и съхраните по изключителен начин. Това не е професия…. това е изкуство! Продължавайте да носите тази жар в сърцата си!!! Петя и Ники“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Професионална фотосесия - отзиви

„Тихомир предложи уникално място за снимките. Беше изключителен професионалист през цялото време: създаване в движение, мислене, действие, идеи, инструкции, предразполагане – и всичко с лекота! Снимките се получиха НЕВЕРОЯТНИ! Препоръчвам го силно наистина! Всеки, който има желание за професионална фотосесия заслужава така да протече и да има мечтаните кадри, както и чувство на удовлетворение! Благодаря ти, Тихомир! Беше удоволствие с жестоки резултати!“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

Фотограф за Абитуриентски бал София

„Процеса на снимане за мен беше едно голямо удоволствие. Фотография с професионализъм и качество!“

Оценка 5 от 5 звезди ☆☆☆☆☆

[trustindex no-registration=facebook]

[trustindex no-registration=google]

Заснели сме Ваше събитие? Дайте ни оценка и споделете мнението си за работата ни!

Последвайте ни в Youtube