Сватбен фотограф.

Сватбена фотография от А до Я

Сватбената фотография е сферата, в която Nikolov Studio, сме превърнали в наша страст. Предлагаме не само сватбена фотография, но и видеозаснемане на сватба, повече информация за което може да намерите тук Услуги и цени.

Денят на сватбата е един от най-важните дни за всички булки, а и голяма емоция за всеки младоженец. Често преди собствените си сватби, най-вече булката прекарва доста време в интернет пространството – сайтове, Facebook, Instagram и т.н. в търсене на перфектния сватбен фотограф за специалния сватбен ден, който предстои.

Ние от Nikolov Studio ще направим перфектната за вас сватбена фотография!

 Тук сме за да направим специалния ви ден още по-запомнящ се. Гарантираме, че ще заснемем всеки детайл и всеки момент, който с времето може да избледнее като спомен, но снимките остават и увековечават всичко, на което често дори младоженците са пропуснали да обърнат по-специално внимание. Все пак това не е обикновено събиране с приятели, а момент, който искаме да запазим толкова дълго, че да покажем на внуците си. За това на помощ са нашите брилянтни идеи! 

Сватбена фотография за Вашият незабравим празник!

Ние разполагаме с качествена техника, познаваме достатъчно добре разкадровката на Сватбеният ден и сме готови да уловим всеки момент!  Сватбената фотография изисква динамично снимане и професионално ориентиране. За това  предварително проучваме  местоположенията, за да знаем от какво ще имаме нужда. Даваме ви най-добрите насоки за вашата сватбена фотосесия и ви предразполагаме да сте максимално естествени, позитивни и спокойни. В следващите видеа може да разгледате снимки от цели сватбени събития. Обичайте се!

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories