Сватбена фотография от А до Я

Начало / Галерия / Сватбена фотография от А до Я
a

Сватбена фотография е сферата, в която ние от Nikolov Studio, сме едни от най-добрите и предлагаме не само фотосесия, а и видеозаснемане, повече информация за което може да намерите отново в сайта ни.

Денят на сватбата е един от най-важните дни за всички булки, а и голяма емоция за всеки младоженец. Често преди собствените си сватби, най-вече булката прекарва доста време в интернет пространството – сайтове, Facebook, Instagram и т.н. в търсене на перфектния фотограф за специалния ден, който предстои.

Ние от Nikolov Studio можем да предложим да направим перфектната за вас сватбена фотография

Ние сме тук за вас, за да направим специалния ви ден още по-запомнящ се. Гарантираме, че ще заснемем всеки детайл и всеки момент, който с времето може да избледнее като спомен, но снимките остават и увековечават всичко, на което често дори младоженците са пропуснали да обърнат по-специално внимание. Все пак това не е обикновено събиране с приятели, а момент, който искаме да запазим толкова дълго, че да покажем на внуците си. За това на помощ са нашите брилянтни идеи за сватбена фотография и сватбени кадри.

Сватбена фотография за вашият незабравим празник

Ние разполагаме с качествена техника, която познаваме достатъчно добре и сме готови да уловим всеки момент, като сме изключително бързи, но и внимателни. Сватбената фотография изисква динамично снимане и професионално ориентиране от към светлината. За това ние предлагаме предварително проучване на местоположенията, за да знаем с каква фото- и светлинна техника трябва да разполагаме. Даваме ви най-добрите насоки за вашата сватбена фотосесия и ви предразполагаме да сте максимално естествени, позитивни и спокойни.

Фото заснемане на сватбата на Богдана и Васил

Фото заснемане на сватбата на Вяра и Иво

Фото заснемане на сватбата на Искра и Янко

Фото заснемане на сватбата на Даяна и Васил

Фото заснемане на сватбата на Жени и Марто

Фото заснемане на сватбата на Жени и Атанас

Фото заснемане на сватбата на Стефани и Деян