Репортажна фотография

Репортажна фотография е услуга, която предлага възможност за професионалнно заснемане на спортни събития, състезания и други подобни мероприятия. 

Разгледайте нашите цени и се свържете с нас ако имате запитване, за да съдействаме. 

Именно репортажната фотография е един от основните и най-популярни жанрове във фотографията. Виждаме я навсякъде – вестници, списания, в интернет и по новините. Тя цели да ни информира за дадено събитие и да ни направи съпричастни към него.

Идеята на този вид фотография е да предаде емоция, да разкаже история и да въздейства на тези, които ще видят снимките. Ние сме се усъвършенствали като фотографи и в тази сфера, тъй като знаем, че трябва да сме бързи, но и внимателни при създаването на кадри и ако пропуснем момент, той не може да се повтори.

Ние сме с доказан опит в репортажната фотография!

Научили сме се да прогнозираме следващите секунди и минути, умеем да сме фокусирани върху ситуацията и участниците в нея. Умеем бързо да преценяваме перфектния ъгъл за кадъра и да уловим взаимодействието между хората, което помага да се опишат събитията още по-перфектно. За да сме добри в попрището на репортажна фотография, правим предварително кратко проучване за събитието, което снимаме и събираме информация за участниците в мероприятието и мястото на което ще снимаме и светлината, за да знаем какво да не пропуснем и каква техника ни е нужна.

Ако вие имате нужда да покажете най-добрите си моменти пред обществото или пред клиенти, ако имате собствен бизнес, чиито действия искате да бъдат показани в интернет и социалните мрежи, ще уловим перфектния момент от събитията за вашето най-добро представяне. За вас можем да заснемем бизнес събития, модни събития, семинари, спортни събития и други, чрез които да достигнете до още по-голяма аудитория, като разпространите материалите в тези канали, в които сте предвидили да разкажете за вашето събитие. 

Последвайте ни в Youtube

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories