...

Портретна фотография – снимки

Начало / Галерия / Портретна фотография – снимки
a

Професионален фотограф Тихомир Николов има страст към една от най-търсените фотографски услуги, а именно  портретна фотография, която се допълва и от художествената фотография. Снима с желание и визия за това как да се получат най-добрите снимка.

Можете да му се доверите, ако ви трябват професионални снимки за вашето бизнес представяне, CV, социални мрежи и други.

За актуални цени и записване на час – вижте ТУК

Ставащата все по-популярна портретна фотография има за цел да заснеме перфектната портретна снимка, която основно включва лицето на човек. Тялото може да бъде включено съвсем леко – в частта на гръдния кош и торса, ако е важно да се направи впечатление и с облеклото, което да бъде леко показано – например бизнес-офис тоалет или професионален костюм, ако става въпрос за портфолио на детски аниматор/актьор или други подобни примери.

Създаването на портретна фотография

Заснемането в този стил  набира популярност след популяризирането на фотоапарата, като се оказва, че е по-евтина технология от живописната фотография. Съвременната портретна фотография е достатъчно напреднала, за да успее да улови дори емоциите, настроението и мислите на човека, които са доста важни от психологическа гледна точка.

Всички знаем, че трябва да правим добро първо впечатление, а Тихомир ще ви помогне за това снимките ви да говорят вместо вас. Заедно може да изберете и най-добрата от всички кадри, която да бъде лицето на вашите професионални профили – LinkedIn, Facebook, Instagram, професионален или личен уебсайт. Ако сте актьор, певец или се занимавате в сферата на изкуството и желаете да направите своето портфолио безупречно – Тихомир знае как да ви снима, така че да впечатлите този, когото трябва.

Направете своята перфектна портретна фотография

Като професионалисти знаем, че често хората се притесняват от обектива, за това една от най-важните ни задачи е да ги предразположим, да ги накараме да се чувстват комфортно и да ни се доверят. Ние разполагаме с перфектната техника, с която да ви помогнем да изглеждате чудесно и да ви представим в най-добрата светлина. Хубавото на този тип фотографии в професионален план е, че няма позиране и човекът пред обектива е напълно естествен.

Ако ви трябва професионална портретна фотография – за бизнес представяне, CV, социални мрежи или друго – доверете му се.

Последвайте ни в YOUTUBE: