Портретна фотография - снимки

В Nikolow studio имаме страст към една от най-търсените фотографски услуги, а именно  портретна фотография, която се допълва и от художествената фотография. Снимаме с желание и визия за най-добрите кадри. В портретна фотография – снимки имат своя история.

Можете да ни се доверите, ако ви трябват професионални снимки за вашето бизнес представяне, CV, социални мрежи и други.

За актуални цени и записване на час – вижте ТУК

Ставащата все по-популярна портретна фотография има за цел да заснеме перфектната портретна снимка, която основно включва лицето на човек. Тялото може да бъде включено съвсем леко – в частта на гръдния кош и торса, ако е важно да се направи впечатление и с облеклото, което да бъде леко показано – например бизнес-офис тоалет или професионален костюм, ако става въпрос за портфолио на детски аниматор/актьор или други подобни примери.

Създаването на портретна фотография

Съвременната портретна фотография е достатъчно напреднала, за да успее да улови дори емоциите, настроението и мислите на човека, които са доста важни от психологическа гледна точка.

Всички знаем, че трябва да правим добро първо впечатление. Заедно можем да изберем и най-добрите от всички кадри, които да бъдат лицето на вашите професионални профили – LinkedIn, Facebook, Instagram. Ако сте актьор, певец или се занимавате в сферата на изкуството и желаете да направите своето портфолио безупречно – Очаквам Ви!

Направете своята перфектна портретна фотография

Като професионалисти знаем, че често хората се притесняват от обектива, за това една от най-важните ни задачи е да ги предразположим, да ги накараме да се чувстват комфортно и да ни се доверят. Ние разполагаме с подходящата техника, с която да ви помогнем да изглеждате чудесно и да ви представим в най-добрата светлина. Хубавото на този тип фотографии в професионален план е, че няма позиране и човекът пред обектива е напълно естествен.

Ако ви трябва професионална портретна фотография – за бизнес представяне, CV, социални мрежи или друго – доверете ни се.

Последвайте ни в YOUTUBE:

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories