Галерия

Начало / Галерия

В галерията със снимки и видеа ще се запознаеш с работата ни като фотограф и видеооператор на сватби, кръщенета, абитуриентски балове, портретна и репортажна фотография. Приятно гледане 🙂

Сватбена фотография

Разгледай галерията със сватбени снимки и се запознай със стилът ни на работа. Това ще ти помогне да прецениш дали сме твоите Човеци за този така важен и незабравим момент от живота ти!
Сватбени снимки - ГАЛЕРИЯ

Сватбена фотография от А до Я

В галерията „Сватбена фотография от А до Я“ ще видите на кратко как протича един сватбен ден от началото до края. С тези видеа  за няколко минути може да разгледате работата на фотографа за целият сватбен ден. Това е много важно условие при избор на ваш фотограф.

Видео заснемане на сватба

В тази галерия ще откриете видеа на сватби, които сме заснели. А с нашия пакет за ФОТО и ВИДЕО заснемане на сватба – цената става още по-достъпна!

Галерия Свето кръщение

В галерията за Свето кръщение ще откриете снимки от кръщенета, на които сме били фотографи. Това е един изключително вълшебен ден за кръщелника, семейството му и неговия кръстник и ние се стараем да увековечим, чрез снимките, това Вълшебство ♡

Фотосесия абитуриенти

Завършването е празник за всеки ученик и абитуриентския бал е повод за радост и гордост. Приготовленията за този празник са трепетни и започват месеци преди деня. Ето защо, много от абитуриентите избират да съхранят този празник като наемат фотограф за абитуриентския бал. Чрез нашите професионални услуги ви гарантираме, че ще имате красиви снимки, които да разглеждате и показвате след години.

Видеозаснемане абитуриенти

Почти всички абитуриенти, които ни търсят да заснемем техния празник, избират комбинираната ни услуга за видео и фото заснемане на абитуриентски бал. По този начин, на по-добра цена, получават видеозаснемане на бала си и фотография.

Художествена фотография

Вашата професия изисква фотосесия с художествена фотография  или пък искате да направите на вас или любим човек оригинален подарък? Тогава ни потърсете, за да си запазите час за професионална фотография, от която ще останете приятно изненадани и много доволни.

Портретна фотография

Портретната фотография ни е сила и страст! Изразява лицето и тялото с неговата страст, емоция и състояние. Тя също е идеална идея за нестандартен и различен подарък

Детска фотография

Децата растат като гъбки. Докато се обърнем и времето е отлетяло, а те вече са пораснали. И тези моменти не можем да ги върнем, а са толкова мили, неповторими и сладки… Виж малка част от снимките ни с детска фотография и ако решиш – обади ни се за детска и фамилна фотосесия

Репортажна фотография

Репортажната фотография е подходяща за всякакви масови и спортни събития. Разгледай нашата галерия и ако търсиш фотограф за спортно събитие – пиши ни, за да ти дадем актуална цена.