Заснемане на сватба в шатра София.

Сватби в шатри

Няма нищо по-различно от интимни сватби в шатри. Това е уникална и впечатляваща приказка. Няма нищо по-различно от интимна сватба в шатра. Това се превръща в уникална неформална атмосфера, персонализиран декор и близост до природните красоти.

Свобода на духът

Различните сватби и приеми на открито са популярни през топлите месеци и предвид променливия характер на времето, шатрите се считат за необходими. Освен това приемите в шатри се превръщат в необходимост дори в по-студено време, тъй като по-големите и по-сложни конструкции имат и опция за вградено отопление. Шатрите са нещо повече от подслон. Благодарение на естествената, мека светлина, създавана от белите стени на шатрите, и често творческите схеми за осветление, много сватбени фотографи предпочитат тези партита заради тяхната естествена интимност, фотогенични условия и творчески възможности.
Сватбен фотограф.

Палитра: създаване на уникална среда

Един от най-приятните аспекти на използването на шатра са творческите възможности, които тя предоставя. За разлика от повечето места за провеждане на тържества, шатрата е истински празен лист, който ви позволява да създадете свой собствен свят и да създадете атмосферата, която искате за вашето тържество. Тя не само ще бъде незабравима за вас и вашите гости, но и ще осигури уникален, силен, визуален и красив спомен, който да запечатате. Обмислете възможността за прозрачни шатри или дори за включване на естествената среда на мястото. Тази тенденция позволява облаците, дърветата, слънчевата светлина или дори дъждът да станат част от сцената. През нощта приемите могат да се провеждат под звездите или луната. В допълнение към откритостта и достъпа до естествения пейзаж, които тези шатри могат да осигурят, горното стъкло добавя и уникална структура и архитектура, която да се използва. Умното използване на природната зеленина, осветление и декорации с вкус може да превърне пространството в блаженна приказка. Това е обетованата земя на интериорната декорация и изисква много стабилна ръка.
Сватбена фотография.

ОСВЕТЛЕНИЕ НА ШАТРАТА

Сватбените фотографи обожават светлината в шатрите, независимо дали е през деня или нощта. Шатрите са дифузия и се радват на до десет часа чудесна мека околна светлина, която прониква през стените, особено през летните и есенни месеци, което позволява на повечето фотографи да не използват светкавица и да работят с лекота и вдъхновение много дълго време. За разлика от тъмната зала за прием тук е магично и ефирно. През нощта шатрата се превръща във виртуална светлинна кутия, като светкавицата на фотографа се отразява от стените и тавана, придавайки на помещението зашеметяващо сияние. Изборът на обектив също играе роля за интензивността на осветлението. Широкоъгълните обективи пропускат повече топла околна светлина, но също така означава, че окото на фотографа трябва да продължи да работи, все едно танцува из шатрата кадър след кадър, докато улови обекта. Резултатът обаче е доста красив, а в центъра на простора се появява неочаквана интимност. Въпреки общия ентусиазъм, фотографирането на парти в шатра, разбира се, е изпълнено с трудности. Особено ако страните на шатрата са отворени. Един такъв сценарий е, че възникват нежелани проблеми с експозицията, когато слънцето падне под тавана и започне да грее директно. От друга страна, бонусът на това атмосферно нахлуване е, че то предлага възможност за създаване на много креативни изображения чрез раздуване на фона с ярка светлина. Изобилието от бяло контрастира прекрасно с тъмния обект, създавайки зашеметяващ визуален ефект.

ОТОПЛЕНИЕ И ДРУГИ ПОДРОБНОСТИ

Проблемът може да се крие в подробностите. Шатрата добавя творческа свобода и допълнителна отговорност за успешното и запомнящо се посрещане за сватбеният ден. Всичко зависи от внимателното планиране. Ако приемът се провежда в разгара на лятото, когато въздухът е топъл и лепкав, или в месеци, когато външната температура е по-ниска, контролът на климата е важен фактор. За щастие повечето фирми за наемане на шатри и организатори на партита предлагат редица системи за отопление и климатизация, за да осигурят комфорта на гостите. Както винаги, проучете внимателно всеки детайл, преди да се спрете на конкретна система за отопление и охлаждане.
Заснемане на сватба София. Сватбен фотограф.

ОБРАЗУВАНЕ НА ИНТИМНА АТМОСФЕРА

Творческата свобода на шатрата, ако се използва разумно, може не само да осигури среда, която отразява собствената ви естетика, но и да създаде топла интимност, която е трудно, ако не и невъзможно, да се постигне в повечето парти зали. Няма нищо по-красиво от безцените моменти с гостите, събрани на открито на фона на светеща шатра. Тези кадри означават много за булката и младоженеца и са потвърждение, че те са работили усилено, за да създадат топла и приветлива атмосфера за своите приятели. Сватбените партита по същество създават интимност и приятелство. Дори ако небето навън е бурно, гостите могат да се свържат чрез споделеното преживяване да отпразнуват любовта сред яростта на природата. Това няма как да се случи в контролирана парти зала. Честно казано, някои хора не могат да си представят сватба извън парти зала с дебели стени. Очевидно е, че има много традиции и ритуали, които съпътстват този вид арена. Въпреки това шатрата ви дава свободата да оформите събитието си точно както искате, без ограниченията на това, че е на закрито. Можете да владеете деня и да се гордеете с персонализираното преживяване, което сте създали за своите гости. В края на краищата, емоциите играят голяма роля в тези решения. Сватбите в шатри обикновено предизвикват сетивни спомени в младоженците и техните гости. Топлината и интимността на пространството напомнят за дните на детството; дни, прекарани в семейния дом по време на празници, с красиви светлини и пукащи огньове, домашно приготвена храна и споделено време с любимите хора. Тук има усещане за реализъм, усещане за моменти, които ни дават неизразимо топло чувство отвътре. Ако една сватба в шатра може да помогне за разпалването на тези магически чувства, дори и само за един ден, тогава единственият въпрос, който трябва да си зададете, е: „Къде и как да я организираме?“

Ние имаме отговор на този въпрос

Скоро с наш партньор ще Ви предложим Локация и Цялостна организация на Вашият Сватбен Ден. Сватба под звездното небе сред уникална природа, в Шатра на открито ще бъде нашето ново предложение.Услуги и цени
Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories