Стенен часовник.

Тревоги на всяка булка

Тревоги на всяка булка, защо се получава така? Най-накрая сте дочакали времето си и сте на път да станете булка. Вече сте определили ден за сватба и сега сте в изнервящо очакване. И докато стрелките на часовника се въртят толкова бавно, вие мислите за едни и същи въпроси отново и отново.

Ами ако не искам да поканя някого на сватбата си?

Имате пълното право да не искате да виждате определени хора на сватбата си, но как да им обясните това без конфликти и обиди? Можете да прибегнете до някои трикове: Ако това е човек, който не е от близък кръг, тогава можем да кажем, че планирате да празнувате само в тесен кръг. Ограничен бюджет. Много силен аргумент, когато родителите искат да поканят всички свои приятели и роднини. Не говорете за сватбата, докато не свърши. Тъй като това вече е минало събитие, аргументите могат да бъдат абсолютно всякакви. Основното нещо е да не се поддавате на желанието да се извините или да се оправдавате, защото не сте направили нищо лошо.

Как да позираме по време на сватбена фотосесия?

Булките често се притесняват как ще изглеждат на снимките поради много, ама много причини. А младоженците като мъже се притесняват да показват емоции пред камерата. Най-добрият начин за облекчаване на стреса е да заснемете кратка история преди сватбата, което ще ви позволи да свикнете с фотографа и да му се доверите по време на сватбата. Или да оставите всички притеснения. Много е важно да не му обръщате никакво внимание, все едно го няма, това винаги работи. Той също няма да Ви досажда и след час ще ви липсва ако не го виждате.

Сватбена фотография.

Изисква ли се воал?

Сватбеният воал, днес е предимно красив елемент от визията на булката. Освен всичко друго, позволява да се заснемат по-интересни кадри. Развяващата се от вятъра, полупрозрачна, ефирна материя, създава романтика и натроение. Красивото булченско лице изглежда ослепително. Воалът е традиционен аксесоар на булката, символ на младостта и чистотата. Тук, както и при други традиционни елементи на сватбата, ако това не ви е близо или воалът нарушава образа и не отговаря на стила на сватбата, тогава е по-добре да го изоставите. Все пак това е вашият ден.

Нормално ли е да не мечтая за бяла рокля?

Това е напълно нормално, още повече че пазарът в сватбеният бранш вече е богат на цветове и стилове – бежово, прашно розово, нежно синьо или със златист отенък и нестандартни дължини. Важно е да се чувствате комфортно в роклята и да Ви харесва, другото няма значение.

Как да реагираме на критики и непоискани съвети?

Това е често срещана ситуация, почти всеки ще иска да изрази мнението си, основното е да не приемате думите на други хора присърце. Просто се опитайте да обсъждате сватбата по-малко с хора, които не ви подкрепят, а ви критикуват. Но все пак Слушай ги и си преценявай. От десет съвета 8 или 9 ще са глупави, но един може и да е ценен. Та няма лошо в слушането, но после си решаваш ти.

Как да не забравиш първия танц?

Идеалното решение е да тренирате у дома. По-добре се упражнявайте в обувките, които ще носите на сватбата и в дълга рокля, за да свикнете предварително с движенията в нея. Дори да сте забравили някои движения на самата сватба, импровизирайте, усмихнете се и се преструвайте, че така е трябвало да бъде. Това работи!

Ами ако годеникът ми или аз прекаляваме с алкохола?

Някои булки се страхуват, че могат да се напият много от емоция или че младоженецът ще направи това, след което ще се срамувате пред гостите. Има няколко съвета за предотвратяване на това: Задължително закусете сутринта. Докато се разхождате и по време на фотосесията, изпийте по едно кафе, опитайте се да пиете по-малко шампанско и е по-добре да го замените с вода или сок. В ресторанта, преди да пиете алкохол, хапнете обилно. В края на краищата всички ще бъдат малко или много пиинали. Това не Ви прави лоши хора. Не го мислете.

Сватбена фотография

Ами ако закъснеем или забравим халките, личната карта?

Ако закъснеете, можете да се обадите и да ги предупредите, може би някой ще бъде регистриран по-рано, по ваше време, а вие – малко по-късно, вместо тази двойка. Винаги можете да изпратите някой от близките си приятели да вземе забравени лични карти или халки. Може да помислете и за приятел , който да следи за всичко това. Тук може да свалите нашият наръчник за планиране на сватба и да организирате всичко: Наръчник за планиране на сватба

Ами ако гостите не харесат сватбата?

Това е вашият ден и преди всичко Вие трябва да си я харесате. Невъзможно е да угодиш на всички. Винаги ще има хора, на които нещо не им харесва. Отпуснете се и се насладете на този празник. Това е вашият ден, другото няма значение.

На кой пръст се носи брачната халка?

Брачната халка се носи на безименния пръст – четвъртия пръст от палеца, който се намира между малкия и средния пръст. 🙂 Смята се, че през този пръст минава вена, която отива право към сърцето, а сърцето от своя страна винаги се е смятало за основен символ на любовта. Обичайте се! Нищо друго няма значение!

Сватбена фотография.
Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories