сватбен фотограф София

Сватбата на Петя и николай

Сватбата на Петя и Николай премина по изключителен начин. Младоженците и техните гости са забавляваха до сутринта. Това събитие всички дълго ще го помнят и ще разглеждат красивите си снимки и видеа.

Младоженците Петя и Николай избраха да ни се доверят да уловим незабравимите спомени от тяхното събитие и ни ангажираха като техен сватбен фотограф.

Вълшебното събитие се състоя на 11.09.2022 г.

Младоженците представени от нашият сватбен фотограф:

Булката е от гр. Златица. Градът е известен и с римското му наименование – Ulpia Aurea. Латинското, както и българското наименование, произлиза от думата „злато“, тъй като северно от града, под старопланинския връх Свищи плаз, са съществували галерии, в които римляните са добивали ценния метал.

Младоженецът е от Село Долно Камарци – намира в планински район, на Подбалканския път София – Бургас, на 44 километра източно от столицата.

И двамата живеят в София но не забравят родните си места и корен.

Граждански брак се състоя в ритуалната зала на община Елин пелин.

Венчавката в „Свети Николай Чудотворец“

Избраха да се венчаят в „Свети Николай Чудотворец“ – православна църква, разположена в центъра на града. Построена през 1846 година. Храмът е обявен за паметник на културата заради ценните си стенописи. През 2006 година, по повод нейната 160-а годишнина, църквата е разширена и реставрирана.

В Ресторант „No Words“ Елин пелин – отпразнуваха сватбеното си събитие. Място, където можете да опитате както изискани ястия, приготвени с особено старание и творчество, така и традиционни вкусотии, любими на всекиго в компанията на най-подходящото вино! Заведението разполага с луксозен обширен интериор.  Ресторант “No Words” е европейски ресторант и предлага на своите клиенти разнообразни ястия от съвременната европейска кухня и  традиционните ястия, които ще задоволят всичките ви сетива.

сватбен фотограф

На крилете на любовта

Ресторанта се намира в центъра на града. Перфектна локация, на 40 км от столицата. Подходящ е за големи групови събития. Предлага всичко необходимо за спокойствието и уюта на гостите си. Препоръчваме!
Църквата е построена през 1846 година. Запазила е уникалните си стенописи от онова време, раставрирана и подържана. Намира се в центъра на града. Подходяща за събития от всякакъв характерт.

Младоженците ни намериха в интернет пространството. Попаднали са на сайта ни за сватбени фотографи в Google. Поехме ангажимент към тях за видео и фотозаснемане.

Предизвикателствата бяха, топлото време, натовареният с часове график и пътуването, което за нас беше приключение. Всичко си беше на мястото и хората се забавляваха истински.

сватбен фотограф

Младоженците – Човеци с голямо Ч. Все по-рядко срещано вече по нашите ширини. Гостите бяха техни приятели и роднини и се насладиха и отдадоха на празника истински. Събитието започна и свърши като на един дъх. Това става когато всичко е увлекателно, разказвателно, емоционално и истинско!

Пожелание към младоженците от нашият сватбен фотограф


На младоженците Петя и Николай пожелаваме –  Магията на сватбеният им ден да е само началната стъпка към дълъг и щастлив семеен живот. Бог ги е дарил със специална любов, която да споделят, защото е знаел колко добре ще я съхранят и оценят. За нас беше чест да сме част от това събитие.
Благодарим!

 

Видеозаснемане на сватбата на Петя и Николай:

Лого Сватбен фотограф Николов студио
keepers of memories